Фото інстаграм Марка Руффало 

Американський актор Марк Руффало, який відомий за роллю Халка у кінострічці "Месники", розповів історію про те, як у нього виявили пухлину в мозку. Про це пише видання Daily Mail. 

У 2001 року Марк звернувся до лікарів після того, як йому наснився страшний сон. За словами актора, він прокинувся з дивним відчуттям, що треба перевірити стан здоров'я. Того ж дня він пішов до лікарні та зробив обстеження. Так все і почалося. 

"Медсестра викликає лікаря, я чув, як вони розмовляють в іншій палаті. Вона приходить, вона як зомбі, і каже: "У тебе за лівим вухом пухлина розміром з м'яч для гольфу, і ми не знаємо, що це таке". Ми не можемо сказати, доки не проведемо біопсію", - сказав чоловік.

Відео дня

Згодом йому сказали, що це пухлина в мозку. Вона виявилася доброякісною, проте Марк потребував операції.

Актор довгий час тримав в таємниці свій діагноз від вагітної на той час дружини, адже боявся, що це може вплинути на її самопочуття. Тільки після народження первістка чоловік чесно розповів про проблему. 

Актор з дружиною /Фото інстаграм Марка

"Коли я сказав про це Санні, вона спочатку подумала, що я жартую. А потім просто розплакалася і сказала: "Я завжди знала, що ти помреш молодим", - пригадав він. 

Руффало зробили операцію та видалили пухлину, проте були ускладнення. 

"Я повністю не чув на одне вухо, а коли прокинувся, пів мого обличчя повністю паразілувало. Я навіть не міг заплющити очі", - розповів актор.

Через пів року параліч минув, а слух повернувся.

Нагадаємо, нещодавно у короля Чарльза ІІІ знайшли доброякісне утворення. Проте чоловік вчасно пройшов обстеження та ляже в лікарню найближчим часом. 

Вас також можуть зацікавити новини: