Позитив поділився новими подробицями особистого життя / Скріншот Instagram

Відомий український співак Позитив, справжнє ім'я якого Олексій Завгородній, прокоментував чутки про те, що через танцівницю Юлію Сахневич він розлучився з екс-дружиною.

Після довгого мовчання Позитив декілька тижнів тому підтвердив, що вони з Сахневич у романтичних стосунках. Як відомо, пара разом вже понад три роки. Закохані познайомилися на проєкті "Танці з зірками", де Юлія стала партнеркою співака. На той момент Завгородній ще був у шлюбі з колишньою дружиною Анною Андрійчук.

Ще під час шоу шанувальники артиста приписували йому роман з танцівницею, а вже після розлучення з колишньою припустили, що саме Сахневич винна у розриві його шлюбу. Такі закиди Позитив спростував. Він пояснив, що їхні стосунки з Юлією розпочалися вже після розлучення.

"Це не так. Це було після того, як ми закінчили з колишньою стосунки. Так само й у Юлі. До такого хейтерства взагалі ніяк не ставлюся", – поділився Позитив.

Зазначимо, що Позитив та Сахневич тривалий час приховували свої стосунки. Спочатку фани помітили пару на концерті у Артема Пивоварова в Києві. Згодом співак підтвердив роман з танцівницею і опублікував відео, на якому тримає Сахневич на руці та цілує.

Щодо стосунків з його колишньою Анною Андрійчук, то екс-подружжя прожило разом 10 років. Пара розлучилася без скандалів, однак зараз вони не спілкуються. У лютому 2024 року стало відомо, що Андрійчук вдруге вийшла заміж

Нагадаємо, раніше Позитив несподівано заговорив про шлюб та дітей.

Вас також можуть зацікавити новини: