Співак офіційно підтвердив стосунки з Юлією Сахневич / фото інстаграм Позитива

Відомий український співак POSITIFF, справжнє ім'я якого Олексій Завгородній, який нещодавно підігрівав чутки про стосунки з танцівницею Юлією Сахневич, підтвердив роман з нею. 

Виконавець опублікував в Instagram відповідне зворушливе відео, на якому тримає дівчину на руці та цілує. А потім і сама Юлія підходить до Позитива та ніжно цілує його у щічку. 

Цікаво, що під відео Олексій не став залишати підпису, а лише лаконічно додав смайлик "сердечко". 

Реакція підписників

Підписники співака одразу почали активно коментувати відео. Зокрема, деякі зіркові колеги відреагували з гумором, запитавши, а як же Мішель Андраде, з якою йому приписували роман.

Проте більшість все ж привітали артиста та побажали йому щастя з новою обраницею. 

  • "Нарешті, так радію за вас"
  • "Ми вас дуже сильно любимо"
  • "Я так і знала. Вітаю!"
  • "Бажаю вам щастя".

Що відомо про особисте життя Позитива

Позитив був у шлюбі 10 років з дизайнеркою Анною Андрійчук. Пара без скандалів вирішила піти різними шляхами та розлучилася у 2020 році. 

З Юлією Сахневич співак познайомився під час участі у проекті "Танці з зірками". Тоді вони танцювали разом на паркеті. Їм почали приписувати роман, проте ніхто з них офіційно не коментував це.

Згодом Олексій заявив, що у стосунках, проте не називав імені дівчини. Лише інтригуючи розповідав, що вона була з ним поруч в дуже непрості періоди і є його мотиватором та підтримкою у всьому. Він називає її янголом та навіть натякав на те, що хоче побудувати з нею сім'ю.

Співак зазначав, що дівчина готова до публічності, проте він не знає, як доречно представити нове кохання публіці, коли в країні йде війна. 

Нагадаємо, раніше лідер гурту "Без Обмежень" підігрів чутки про новий роман з піарницею.

Вас також можуть зацікавити новини: