Співакові довелося читати про себе їдкі коментарі від хейтерів / фото - instagram.com/positiff

Співак і учасник групи MOZGI Позитив (Олексій Завгородній) відповів на коментарі хейтерів і навіть прокоментував звинувачення в пияцтві. За словами артиста, у нього "практично немає залежності".

Про своє ставлення до алкоголю Позитив розповів у новому випуску шоу "ЖВЛ".

Так, співакові довелося читати про себе їдкі коментарі від хейтерів і відповідати на грубі питання. Позитив здавався спокійним і практично не реагував на образи, проте іноді він не стримував нецензурну лайку. 

Відео дня

"Forever young, forever drunk. Леха, зав'язуй", - хтось із фанатів написав, що Позитиву пора закінчувати з пияцтвом. Артист прокоментував цю тему досить відверто. 

"Це, в якомусь сенсі, для багатьох артистів допінг. У мене з цим сильних проблем немає. Я здавав аналізи. У мене, виявляється, практично немає залежності", - зізнався Позитив.

За словами позитиву, у нього немає проблем зі спиртним / скріншот з відео

Крім цього, співак розповів, чому він завжди знаходиться "на других місцях". На думку фанатів, спочатку Позитив був у тіні Наді Дорофєєвої, а тепер же його затьмарює Потап.

Виявилося, Позитив зовсім не переживає через подібні питання. Співак вважає, що він успішний у творчості та не збирається конкурувати зі своїми колегами. 

Також вас можуть зацікавити новини: