Пугачова знову вийшла у світ / фото instagram.com/maxgalkinru

Відома співачка Алла Пугачова останнім часом дуже активна, вона часто виходить у світ. І кожна поява Примадонни - привід для обговорення її зовнішності.

Читайте такожПугачова" засвітилася " в новій перуці і виставила напоказ стрункі ніжки в міні-спідниціЦього разу Алла Борисівна заявилася на день народження Миколи Баскова. Відповідне відео на своїй сторінці в Instagram опублікував чоловік "жінки, яка співає" Максим Галкін. Він також був присутній на святковому заході.

У кадрі Пугачова танцювала так, що ні за що в житті не скажеш, що їй вже "стукнуло" 72 роки. Вона прийшла на свято в чорному вбранні, доповнивши його прикрасами на шиї та пальцях. Але зірка "прокололася" з однією деталлю в гардеробі: бюстгальтером. Він занадто "приплюснув" груди Примадонни. Здається, що вони зовсім плоскі. 

Відео дня
Пугачова прийшла на день народження Баскова

Пугачова: основні факти біографії Примадонни

  • Пугачова народилася 15 квітня 1949 року. У дискографії співачки нараховується понад 20 сольних платівок.
  •  У 2010 році вона оголосила про завершення гастрольної діяльності. Та з нагоди свого 70-річчя вона все-таки дала сольний концерт.
  • Примадонна одружена з Максимом Галкіним, вони виховують спільних дітей-двійнят - Лізу і Гаррі. Їх народила сурогатна мати.