Крістен Стюарт / instagram.com/kristenstewartx

Прийнято вважати, що жінки змінюють зачіски, коли у них в житті настає якийсь переломний момент. Але чи працює ця теорія зі знаменитими красунями?

Крістен Стюарт

Зірку "Сутінків" Крістен Стюарт кіномани пам'ятають в образі фатальної красуні, довговолосої брюнетки, яка змогла затягнути в свої мережі головного вампіра Роберта Паттінсона. Ось тільки після закінчення саги актриса зважилася на зміни в зовнішності. Вона перефарбувалася в блондинку і поголила голову. З чим пов'язані такі зміни - невідомо. Можливо, Крістен просто вирішила поекспериментувати.

Крістен Стюарт / instagram.com/kristenstewartx
Крістен Стюарт / instagram.com/kristenstewartx

Шарліз Терон

Актриса Шарліз Терон позбулася розкішних локонів заради ролі у фільмі "Божевільний Макс 4: Дорога люті". Той період у житті вона згадує з гумором. Каже, що дуже прикольно ходити в душ, коли не потрібно півгодини мити волосся. 

Відео дня
Шарліз Терон / instagram.com/charlizeafrica
Шарліз Терон / instagram.com/charlizeafrica

Кейт Бланшетт

Актриса Кейт Бланшетт зважилася на зміни в зовнішності в 2002 році, коли її затвердили на роль у фільмі "Небеса". За її словами, для неї це був вихід із зони комфорту, який дозволив їй ще більше розкріпачитися.

Кейт Бланшетт / Скріншот YouTube
Кейт Бланшетт / instagram.com/cate_blanchettofficial

Ембер Роуз

Актриса Ембер Роуз останнім часом завжди голить голову. До слова, її зачіска схожа з тим, яку робила собі Крістен Стюарт. В цілому, якщо комусь короткі стрижки не йдуть, то Роуз з нею виглядає приголомшливо і дуже навіть сексуально.

Ембер Роуз / instagram.com/amberrose

Шеннен Доерті

Зірка "Зачарованих" Шеннен Доерті довгий час боролася з онкологічним захворюванням. Вона пройшла кілька курсів хіміотерапії, через яку у неї почало масово випадати волосся. Пізніше актриса зважилася поголитися налисо.

Шеннен Доерті / instagram.com/theshando
Шеннен Доерті / instagram.com/theshando

Раніше УНІАН назвав 5 знаменитостей, які несподівано розорилися.

Вас також можуть зацікавити новини: