Репера Vacio знову затримали / колаж УНІАН з фото ua.depositphotos.com та скріншоту

Російський репер Микола Васильєв (псевдонім Vacio), який нещодавно був заарештований на 15 діб за "дрібне хуліганство" - потрапив під роздачу за участь у голій вечірці телеведучої Насті Івлєєвої, затриманий за тією ж статтею.

Зараз артисту знову загрожує 15 днів за ґратами чи штраф у розмірі до 2,5 тисяч рублів (понад тисяча гривень, - Ред.), повідомив Telegram-канал Mash. За його даними, долю репера найближчим часом має вирішити суд.

"Репера Миколу Васильєва (ака Vacio) знову затримали. І знову - за дрібне хуліганство. Виконавець вийшов на свободу після 15 діб арешту за участь у скандальній голій вечірці Насті Івлєєвої. Але був знову затриманий", - наголошується у повідомленні.

Відео дня

Гола вечірка Івлєєвої у центрі уваги - сьогодні це варто прочитати

Наприкінці грудня 2023 року ЗМІ дізналися, що в Москві була гола вечірка, на якій було багато російських зірок, в тому числі такі виконавці як Лоліта Мілявська, Микола Басков, Філіп Кіркоров і Vacio. Журналісти з'ясували, що вечірку нібито влаштувала Настя Івлєєва.

Найбільше на заході "відзначився" Vacio - на ньому з одягу був тільки носок, який прикривав статевий орган. Пізніше почалося цькування зірок, які "засвітилися" на заході.

За відомостями ЗМІ, в адміністрації диктатора Володимира Путіна наказали переслідувати артистів, які були на вечірці. Зокрема, Vacio відправили за ґрати, а Кіркорова вирізали з фільму "Іван Васильович змінює все".

Вас також можуть зацікавити новини: