Шура каже, що Пугачова і Галкін щасливі разом / фото instagram.com/maxgalkinru

Чутки про можливе розлучення Алли Пугачової та Максима Галкіна не мають жодних підстав.

Такий висновок можна зробити зі слів російського співака Шури, який близько знайомий із зірковою родиною. Про це пише російський "Собеседник".

Відзначимо, 23 грудня шлюбу Пугачової з Галкіним виповниться рівно 10 років.

Відео дня

"Вперше про це чую. Можу сказати тільки одне: шкода, що людям весь час хочеться влізти в чуже щасливе життя!",- відповів Шура на питання про можливе розлучення двох російських зірок.

Шура також відреагував на негативну оцінку свого виконання популярної пісні Пугачової на шоу "Суперстар" з боку критика Сергія Сосєдова. 

Читайте такожТаємниця зачіски: стиліст пояснила, що може приховувати перука Пугачової (фото)"Я вважаю, що цей номер вийшов дуже хорошим. Ми до нього довго готувалися, я навіть написав Максиму Галкіну, щоб він передав Аллі Борисівні, що я буду виконувати її пісню "Белый снег". Безперечно, Пугачову ні переплюнути, ні переспівати неможливо, але я вважаю, що мені вдалося привнести своє особисте бачення в композицію", - сказав співак і додав, що чекає на реакцію Пугачової на виконання її пісні.

Зазначимо, раніше психолог Валентин Малиновський назвав шлюб Пугачової і Галкіна фікцією. За словами психолога, він є договірним.

Пугачова була одружена з цирковим артистом Миколасом Орбакасом, з кінорежисером Олександром Стефановичем, який нещодавно помер, з продюсером Євгеном Болдіним і зі співаком Філліпом Кіркоровим. 

З грудня 2011 року вона перебуває у шлюбі з шоуменом Максимом Галкіним, з яким виховує двійнят від сурогатної матері. Також у неї є дочка від першого шлюбу Крістіна Орбакайте.