Після смерті Хефнера моторошна правда спливла на поверхню / фото REUTERS

Засновник еротичного журналу Playboy Х'ю Хефнер завжди був оточений привабливими жінками. Моделі вважали за честь потрапити до його розкішного особняка. Однак там на "зайчиків" (так називають зірок Playboy) чекало чимало випробувань.

Після смерті Хефнера моторошна правда спливла на поверхню. Моделі, які жили в особняку, розповіли про збочення чоловіка. Їх історії показані в серіалі "Секрети Плейбоя" (Secrets of Playboy), а деякі жінки детально описували пережитий жах в інтерв'ю для ЗМІ.

Двотижневі оргії та наркотики

Так, відома модель Холлі Медісон, яка жила в особняку Хефнера сім років, розповідала, що "зайчикам" доводилося брати участь в оргіях. Хефнер запрошував друзів-чоловіків, а моделям доводилося їх задовольняти. Оргії тривали, як казала Медісон, навіть два тижні. 

Відео дня

"Під час двотижневих оргій, в яких змушували брати участь всіх подружок, на двох екранах на задньому плані показували порнофільми, поки ми задовольняли Х'ю. Мені було соромно, але потрібно було це зробити заради власного життя", - розповідала модель.

Модель Холлі Медісон / фото instagram

Про наркотики говорили й інші "зайчики". Вони розповідали, що в будинку Хефнера було настільки багато кокаїну, що навіть його собаки стали залежними. Пси нібито злизували наркотики з підлоги. За словами моделі Сондри Теодор, яка була дівчиною Хефнера в 1970-х, він "підсадив" її на наркотики і "висмоктував життя" з усіх молодих моделей.

Секс з собакою

Хефнер і його друзі, як розповідали "зайчики", завжди шукали гострі відчуття. Їм було недостатньо звичайного сексу, а тому вони навіть займалися зоофілією. Так, Сондра Теодор стверджувала, що одного разу застала Хефнера під час того, як він робив "щось погане" з її собакою.

"Я підійшла до нього і свого собаки, і запитала: "Що ти робиш?". Я була шокована. Він вдавав, що це було всього лише один раз, і що він просто жартував. Але я більше ніколи не залишала його наодинці з моєю собакою", - розповідала модель.

Сондра Теодор розповіла про те, що Хефнер був зоофілом / скріншот

Інформацію про зоофілію підтверджував і дворецький Хефнера. Крім цього, у серіалі "Секрети Плейбоя" розповіли ще одну моторошну історію. Модель Лінду Лавлейс "накачали" наркотиками і змусили займатися оральним сексом з вівчаркою.

"Усі сміялися, коли вона вийшла з лімузина. Вона була п'яна і під наркотиками. Раптом з нізвідки з'являється німецька вівчарка. Вони змусили її займатися оральним сексом з німецькою вівчаркою. Хочете поговорити про розпусту? Це було підло", - розповіла колишня модель Піджей Мастен.

Знущання та заборони

Хефнер, як стверджують жінки, що жили в його особняку, був дуже суворим. У нього був цілий список вимог до моделей. Крім цього, він відмовлявся займатися сексом, використовуючи презервативи.

"Все було механічно, я просто робила те ж, що й інші дівчата. Було дуже огидно, що Хеф категорично відмовлявся користуватися презервативами", - зізнавалася модель Холлі Медісон.

Холлі Медісон розповіла про жахливі звички Хефнера / скріншот

Також Хефнер забороняв дівчатам фарбувати губи червоною губною помадою. Чомусь йому дуже не подобався цей колір, і якщо хтось намагався його не послухатися, чоловік влаштовував скандали. Хефнер змушував моделей робити пластичні операції, контролював навіть те, які вони роблять зачіски. Жити в таких умовах було складно, проте жінки розуміли, що просто так піти з особняка вони не можуть.

Приховані камери і компромат

Крім цього, про дивні вчинки Хефнера розповідала навіть його дружина. Вдова чоловіка зізнавалася, що він шантажував дівчат їхніми оголеними фото.

Вдова Хефнера / фото instagram

У будинку Хефнера скрізь були мікрофони та приховані камери. Він збирав компромат. У стінах особняка відбувалося чимало моторошних і мерзенних речей. Гості-чоловіки робили під наркотиками те, про що потім їм було соромно навіть згадувати. Однак ніхто не міг розкрити правду про збочення Хефнера, тому що у нього був компромат на всіх, хто провів хоча б одну ніч в його особняку.

Культ вбивці

Моделі, які бували в будинку Хефнера, часто помічали, що чоловік одержимий історією серійного вбивці Чарльза Менсона. Він захоплювався маніяком. Хефнер із захопленням говорив про Менсона і йому подобалося обговорювати подробиці його злочинів.

Засновник журналу Playboy Х'ю Хефнер був фанатом серійного вбивці / скріншот

Всі ці моторошні розмови лякали "зайчиків". Після цього деяким моделям навіть ввижалися примари. Хтось бачив силует жінки з чорним волоссям, а хтось помічав тінь старого чоловіка, який мав дуже зловісний вигляд.

Усі ці історії було оприлюднено лише після смерті Хефнера. Чоловік помер у 2017 році. Після цього "зайчики" наважилися розкрити правду, тому що нині вони не бояться помсти і покарань засновника легендарного журналу Playboy.

Вас також можуть зацікавити новини: