Наталка Денисенко розповіла, що зараз її син не поруч з нею / Фото Скріншот Instagram

Вранці 17 квітня російська армія вкотре атакувала Чернігів крилатими ракетами. Через ворожий обстріл загинули та дістали поранення мирні українці. Відома українська акторка Наталка Денисенко повідомила, що її син зараз перебуває в Чернігові, і був в місті в момент ракетного удару.

Наталка Денисенко у своєму Instagram поділилася, що наразі вона працює за кордоном, де знімається у новому проєкті. На період поки акторка не в Україні, вона відправила сина до бабусі та дідуся у рідний Чернігів.

Скріншот Instagram

Однак саме сьогодні, в момент, коли Денисенко не поруч з сином, росіяни завдали ракетного удару по місту. В "історії" акторка наголосила, що її близькі та рідні, в тому числі син, в безпеці. Вони не постраждали від обстрілу:

Відео дня

Поки я на зйомках за кордоном, синочок поїхав до бабусі з дідусем в Чернігів... Можете уявити мій ранок сьогодні... Всі мої близькі живі, здорові, але серце болить. Мої співчуття всім постраждалим і тим, хто втратив своїх.

Скріншот Instagram

Зазначимо, що станом на 16:54 відомо вже про 17 загиблих та ще 60 поранених через російський обстріл Чернігова. Також зруйновано житлові будинки, цивільну інфраструктуру та знищено десятки авто.

Нагадаємо, раніше Олена Зеленська емоційно відреагувала на обстріл Чернігова 17 квітня.

Вас також можуть зацікавити новини: