Кравець розповіла про нещодавню зустріч з подругою Оленою Зеленською / фото колаж УНІАН

Відома українська акторка та ведуча Олена Кравець розповіла про зустріч з Оленою Зеленською, яку не бачила за період війни. 

Вони вже багато років товаришують, проте через зайнятість ніяк не вдавалося провести час разом. Але нещодавно жінки нарешті змогли обійнятися та швидко поговорити. 

"Після трьох років як ми не бачилися, сталася така нагода. Моя Маша, донька, вона була ведучою подкасту знятого в рамках програми "Ти як?" і героїнями цього подкасту була 7-річна Поліна і Олена Зеленська. Я прийшла, ми швидко обійнялися, як діти, як все і поїхали", - пригадала Олена в програмі "ТУР ЗІРКАМИ на Люкс ФМ".

Що відомо про дружбу Олени Кравець та Олени Зеленської

Жінок об'єднує майже 30-річна дружба. Кравець починала кар'єру гумористки разом із Володимиром Зеленським у Криворізькому КВК. Саме там відбулося знайомство майбутніх подруг. Зеленська на той час писала жарти для команди і допомагала акторам "Кварталу 95".

Потім Кравець стала хрещеною мамою першої леді, а чоловік акторки похрестив доньку Зеленських - Олександру. Проте з початку війни вони рідко бачаться, тому гумористка дуже сумує за ними і мріє нарешті зустрітися після перемоги та обійнятися. 

Нагадаємо, раніше акторка розповідала, що змінилося в Олені Зеленській під час війни. 

Вас також можуть зацікавити новини: