Тимофій Музичук / Скріншот

Після 24 лютого багато взяли в руки зброю і пішли захищати Батьківщину. Поки Тимофій Музичук, відомий як сопілкар групи Kalush Orchestra, відстоює культурний фронт, його рідні воюють на передовій. В інтерв'ю "Rostyslove Production" він розповів про близьких, які отримали поранення. 

"Мій брат Назар зараз у Київській області. Зв'язок тримаємо, час від часу телефонуємо один одному. Він знаходиться зараз у себе там в частині (в Київській області, - ред). Тобто не на фронті. Каже, що в гарячих точках не був. Навчання у нього у військовій частині, він старший лейтенант", - розповів Музичук. 

А ось троюрідний брат Тимофія, а також ще один близький родич були в зоні активних бойових дій, де отримали поранення. Так, товариш артиста втратив обидві ноги і зараз проходить лікування в Ізраїлі. 

Відео дня

"Троюрідний брат був поранений, було кілька операцій. З сусіднього села теж родич був поранений. Теж багато операцій переніс, а зараз вже вдома. Ще знайомий втратив дві ноги. Зараз він в Ізраїлі, йому потрібні протези", - поділився артист. 

Нагадаємо, сопілкар з Kalush Orchestra став новим улюбленцем мільйонів жінок.

Вас також можуть зацікавити новини: