Михайло Єфремов / фото УНІАН

Адвокат засудженого за смертельну ДТП російського актора Михайла Єфремова Петро Хархорін розповів, як артисту живеться в ув'язненні. За його словами, актор користується там великою повагою, його називають "дядя Міша".

Про це пише Telegram-канал LifeShot.

Зазначається, що Єфремов не обділений увагою близьких. До нього раз на три місяці приїжджає дружина, друзі теж не забувають. За весь час ув'язнення його відвідали Сергій Гармаш, Гарік Сукачов та Микита Висоцький.

Відео дня

"Артист залучається до роботи (вшивав блискавки в захисні костюми) і бере участь у культурній діяльності. Наприклад, він допоміг організувати чемпіонат з більярду. За таку зразкову поведінку встиг отримати три заохочення", – розповів адвокат.

"Він соплі не розпускає, характер у нього залізний став", – додав Хархорін

Читайте також"Встромивши в собі бухла кінджал": Сергій Шнуров присвятив Єфремову вірш15 серпня суд розглядав касаційну скаргу Єфремова на вирок. Захист актора в черговий раз спробував зменшити йому покарання, але суд залишив вирок без змін. Не допомогло звернення Єфремова до суду, в якому він розповів про проблеми у житті:

"Моє життя дало тріщину у 2019 році. Спочатку померла моя мама, а наприкінці грудня не стало моєї театральної мами – Галини Волчек. Я всього цього не витримав, став пити. Трагедія сталася з моєї вини...".

За словами актора, такий великий термін йому не відсидіти через проблеми зі здоров'ям. Він зазначив, що в колонії у нього загострилася астма.

За що судили Єфремова: подробиці 

8 вересня 2020 року Пресненський суд Москви засудив актора Михайла Єфремова до 8 років колонії загального режиму. 22 жовтня Мосміськсуд знизив покарання до 7,5 років.

Актора визнали винним у порушенні правил дорожнього руху, що призвело до загибелі людини. Зіткнення двох автомобілів, одним з яких керував Єфремов, сталося в Москві 8 червня 2020 року. Водій другого автомобіля загинув. У момент ДТП артист був п'яний.

Вас також можуть зацікавити новини