Співачка народила третю дитину / фото прес-служба

Українська співачка Світлана Тарабарова народила третю дитину. Сьогодні, 19 квітня, на світ з'явилася її донька.

Співачка вже розповіла про радісну подію в Instagram. Тарабарова показалася з немовлям на фото та поділилася своїми мріями.

"Донечка, як ми на тебе чекали. Ти прийшла в цей світ в найважчі часи нашої історії. Але ми дуже мріємо, аби ти зростала в мирі, а слово "війна" ти чула лише на уроках історії... Зростай здорова, щаслива, в любові. Твої безмежно втомлені, але настільки ж безмежно щасливі батьки", - написала Тарабарова.

Відео дня

На фото з дитиною співачка лежить у палаті пологового будинку. На ній її маленька донечка, яку Тарабарова накрила ковдрою та ніжно обійняла. Обличчя дитини розгледіти не вдається, ймовірно, співачка навмисно обрала такий ракурс. 

Співачка Тарабарова народила третю дитину / скриншот

Зірки часто приховують дітей від фанів. Одні бояться поганих прикмет та вірять у те, що немовлят не можна нікому показувати. Інші ж впевнені, що деякі моменти особистого життя повинні залишатися поза камерами та увагою сторонніх людей.

Реакція коментаторів

Фанати та друзі Тарабарової вітають її з радісною подією. Вони бажають доньці співачки щастя та миру. Користувачі пишуть:

  • "Вітаю всю вашу родину! Бажаємо швидко виписатися додому. Обіймаю!"
  • "Здоров'я і мирного неба крихітці та вам"
  • "Ура! Тільки вчора говорили з тобою, що ось-ось. І ось вона - маленька красуня вже на руках. Неймовірне щастя! Вітаємо і зичимо доброї долі".

Родина Світлани Тарабарової

Нагадаємо, Світлана Тарабарова та її чоловік, концертний директор Олексій Бондар, познайомилися у 2011 році. Через п'ять років вони одружилися. У 2018 році Тарабарова народила від коханого сина, його назвали Іваном.

У 2020 році вона стала мамою вдруге, у неї народилася донька, її вони назвали Марією. Наприкінці 2022 року Тарабарова повідомила, що вона вагітна втретє

Вас також можуть зацікавити новини: