Артист звернувся до чоловіків, які втекли, та навів у приклад дітей, які допомагають армії / фото instagram артиста

Соліст гурту O.Torvald Женя Галич, який служить у ЗСУ, нещодавно виступив у Львові. Під час концерту він побачив хлопчиків, які захотіли задонатити на пораненого військового.

Коли артист дізнався, що ці гроші діти збирали влітку, коли продавали лимонад, він не стримав емоцій. Галич почав плакати та звернувся до чоловіків-втікачів.

"Я хочу звернутися до пі***асів, які підробляють документи й виїжджають з країни за підробними документами. Роблять собі штучні інвалідності та продають нашу країну. Подивіться на цих пацанів, вони збирали гроші. Куди ви повертаєтесь? Вам тут не місце", - передає слова музиканта "24 канал".

Відео дня

Окрім цього, Галич поспілкувався з хлопчиками. Він спитав, ким вони мріють стати, а діти сказали, що їм подобається музика. Два хлопчики хотіли б стати гітаристами, а третій - барабанщиком. Галич пообіцяв, що дасть дітям онлайн майстер-клас. А дитина, якій подобаються барабани, навіть отримала можливість пограти на сцені.

Нагадаємо, нещодавно стало відомо, що музикант з гурту O.Torvald отримав поранення на фронті. На концерті у Києві артисти продали його гітару. Під час аукціону сталося те, що змусило усіх ридати.

Вас також можуть зацікавити новини: