Фото інстаграм Меттью Перрі 

Екс-кохана покійного актора Меттью Перрі - Кейті Едвардс - закликає переглянути його справу та розібратися в справжніх причинах смерті 54-річного чоловіка. Про це пише видання Mirror. 

Нещодавно Кейті наголосила, що слідство повністю не розкрило всі деталі трагедії. Вона вважає, що медичний персонал, який приходив до нього додому, має понести покарання. 

"Справу слід переглянути. Знаю, що, коли Меттью приймав від 40 до 50 доз вікодину (сильне знеболююче) на день, він отримував його від медсестри, яка приходила до нього додому. У нього був спосіб умовити людей робити будь-що для нього, кажучи: "Я дам вам цю суму, якщо ви мовчатимете і принесете мені це", - сказала жінка.

Відео дня

Нагадаємо, стосунки Перрі та його колишньої асистентки Едвардс розпочалися у 2006 році. Пара зустрічалася п’ять років, весь час Кейті намагалася допомогти коханому побороти наркотичну залежність, але він її не слухав. Після розставання вони залишилися друзями.

Що відомо про смерть Меттью Перрі

Зірка серіалу "Друзі" Меттью Перрі був знайдений мертвим у джакузі 28 жовтня 2023 року в своєму будинку в Лос-Анджелесі. За висновками слідства, ішемічна хвороба серця та дія наркотичної речовини призвели до його випадкової смерті.  

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що за день до смерті Меттью Перрі був на побаченні. 

Вас також можуть зацікавити новини: