Пропагандисти Соловйов і Кисельов активно поширюють наративи Кремля / скріншоти з відео

Російський опозиціонер і музичний критик Артемій Троїцький висловився про кремлівських пропагандистів, які допомагають кривавому диктатору дурити жителів РФ. Дмитро Кисельов і Володимир Соловйов дуже жадібні, їм плювати на принципи. 

Троїцький особисто знайомий з ними двома. Він пам'ятає, якими були пропагандисти до того, як продалися Кремлю. Своєю думкою про Кисельова і Соловйова опозиціонер поділився в новій "Балаканці"

"Ще тоді я склав повне уявлення про їхній моральний вигляд. Я можу сказати, що Кисельов, що Соловйов, про цих двох я можу говорити впевнено, тому що знав їх непогано особисто. І той, і інший, загалом-то, ніяких таких переконань у них немає. Це абсолютно продажні шкури, які працюють на тих, хто їм краще платить і дає їм якісь привілеї", - зазначив Троїцький.

Відео дня

Він згадав, що до своєї кар'єри на росТБ Кисельов був спочатку "західником", а потім "щирім українцем". Пропагандист зовсім не був схожий на людину, якій подобаються ідеї "русского міра".

"Я прекрасно пам'ятаю, коли ми з ним познайомилися. Він був "супер-західником", у нього була дружина англійка, у нього була покоївка з Таїланду. Він говорив по-російськи з деяким навіть європейським акцентом. Тобто він був такий "західник", що навіть я, відомий "західник", на його тлі виглядав як мужик у лаптях", - розповів Троїцький.

Критик також нагадав, що раніше Кисельов виступав на українському телебаченні. Мало того, пропагандист спокійно говорив мовою нашої країни, але потім він швидко "переметнувся". Кисельову непогано платять, вважає Троїцький. Пропагандист купив собі шале в тимчасово окупованому Криму, проте навряд чи він зможе довго радіти нерухомості на півострові. 

Говорячи про Соловйова, Троїцький зазначив, що той є неймовірно жадібною людиною:

"Соловйов - це людина з неймовірним комплексом нарцисизму. Найбільше він любить себе, він балдіє від звуку власного голосу, він, знову ж таки, неймовірно жадібний. Тобто ось ці фрази типу: "Тільки бізнес, нічого особистого", це чергова фраза Володимира Соловйова. Тож вони просто мерзотнники, вони абсолютно аморальні негідники".

Троїцький підкреслив, що йому плювати на критику з боку пропагандистів. Адже він знає, скільки коштує їхнє слово.

Соловйов і Кисельов - як "рупори Кремля" стали посміховиськом

Влітку 2022 року російському пропагандисту Кисельову спалили машини в Криму. Тоді Арестович зазначив, що на цьому пожежі не закінчаться. Кисельова, до слова, вже давно внесли до "чорного списка" Мінкульту. Зараз він став рідше з'являтися на росТБ, чого не скажеш про його колегу Соловйова.

Нещодавно Соловйов закликав росіян не боятися смерті в Україні. Він заявив, що "смерть – це закінчення одного земного шляху і початок іншого". А на початку січня цього року Соловйов придумав байки, щоб російських строковиків кидали на війну в Україну. Топ-пропагандист Кремля складає казки про те, що російські строковики самі рвуться на фронт.

Вас також можуть зацікавити новини: