Фото інстаграм фан-сторінки Жерара Депардьє

Скандали про сексуальні домагання навколо французького актора Жерара Депардьє, який знімався у фільмах "Астерікс і Обелікс", "Невдахи" та в інших кінороботах, не вщухають. Днями знову він отримав новий позов від 53-річної художниці-постановниці Амелі. Про це пише видання The Guardian

Потерпіла стверджує, що сексуальне домагання актора сталося у 2021 році на знімальному майданчику. Її адвокатка розповіла подробиці того дня. 

"Поки Жерар сидів у коридорі, він жорстоко схопив Амелі, притис між стегнами з феноменальною силою та торкався їй талії, живота, а потім дістався до грудей", - зазначила жінка.

Відео дня

Вона додала, що тільки завдяки охоронцю Депардьє на знімальному майданчику, цей інцидент перервався і жінка змогла "вирватися з пастки". Тоді художниця-постановниця не висунула звинувачень, адже не хотіла псувати репутацію колег і випуск фільму. Проте у неї залишилися травматичні наслідки, про які адвокатка сказала так:

"Вона сильно злякалася і ця травма залишилася на все життя. У неї були напади паніки та депресія".

Амелі воліла забути цю історію, але, коли Депардьє опублікував відкритий лист, в якому написав, що "ніколи не ображав жінок", вона не змогла мовчати. 

Зараз позов щодо сексуального насилля, сексистських образ та домаганнь знаходиться у прокуратурі Парижа. Сторона Депардьє поки не коментує цей інцидент. 

Що відомо про секс-скандали Жерара Депардьє

75-річного Жерара Депардьє багато разів звинувачували жінки у сексуальних домаганнях. Вперше це відбулося влітку 2018 року. Тоді його 14 жінок звинуватили в насиллі. Потім у жовтні 2023-го Депардьє спростував всі звинувачення і розповів, що ніколи б не образив жінок. Наприкінці минулого року, одна із акторок, яка також розповіла про сексуальні домагання з боку Депардьє - Еммануель Дебевер - вчинила самогубство.

Нагадаємо, нещодавно дівчина, яка була його колишньою асистенткою, теж звинуватила Депердьє у сексуальному домаганні. 

Вас також можуть зацікавити новини: