Слава Камінська / Прес-служба

Співачка Слава Камінська розповіла, в якому стані перебуває вона і діти після вимушеного переїзду в Нідерланди через повномасштабну війну в Україні. Своїми емоціями вона поділилася в інтерв'ю "ЖВЛ".

"У дітей з психікою все нормально. Ми їх нормально балували, і вони в такому ж стані і залишилися. Діти нормально, а мама - ні", - зазначила артистка. 

Співачка розповіла, що хоче швидше знайти постійне житло для своїх дітей і поїхати до Києва. Слава додала, що вони з мамою постійно сперечаються про те, хто швидше поїде додому. 

"У мене немає завтра. Я не знаю, що я буду робити. Напевно, вчити мову. Зараз вже осядемо тут і у мене буде менше турбот", - сказала Камінська. 

Слава поскаржилася, що раніше їй не потрібно було контролювати так багато процесів, тому в плані відповідальності вона "теплична" людина. Стресом став початок сольної кар'єри, адже на неї звалилося багато завдань, а з початком активних бойових дій на всій території України вона і зовсім стала главою сім'ї. 

"За мене не те що ніхто нічого не вирішує... Я тут залишилася за головну. Мене завжди за ручку водили як дуру дурну. Але до всього звикаєш", - додала екс-учасниця групи "НеАнгели".

Нагадаємо, Камінська оцінила нову супутницю свого колишнього чоловіка Едгара.

Вас також можуть зацікавити новини: