Лиза Кондрашевская рассказала о ситуации на "Холостяке" / фото instagram.com

Круп'є Ліза Кондрашевська, яка в сьомому випуску покинула шоу "Холостяк", розповіла про зраду. Її обранець "загуляв" з іншою жінкою. 

За словами дівчини, вона вперше повірила у прикмети. Чоловік подарував їй годинник, а потім вона дізналася про його зраду. Прикмета збулася, презент дійсно привів до розставання.

"Я не знаю, як про це не розповісти. В мене таке у житті вперше. Я розумію, зраджувати з якоюсь нормальною людиною. Але зі шл*хою! Яку можна просто замовити в Telegram! Це жесть", - зізналася Ліза.

Учасниця "Холостяка-12" дізналася про зраду коханого / скриншот

За словами дівчини, вона знаходила навіть докази зради. Коханка її обранця була у неї вдома, Ліза потім знаходила її волосся. Нині учасниця "Холостяка" жартує, що може познайомити охочих з розлучницею.

"В мене є номер, в мене є фотки. Кому потрібно, звертайтеся.... Я дивлюся на себе у дзеркало і думаю: "Боже, який д*біл!". Я вже і поплакала, нині вже і радію", - додала круп'є.

Втім, дівчина не планує впадати у депресію. Вона лише сподівається, що ця зрада стане найгіршою подією у її житті. Також Ліза хоче забути про цю ситуацію та просто залишити її у минулому.

"Я сподіваюся, що це було найгірше в моєму житті... Це все досвід, я дуже вдячна життю за такий досвід", - - резюмувала дівчина.

Нагадаємо, після фіналу "Холостяка" Ліза розповіла, чи був у неї інтим з Топольським. Виявилося, дещо між ними таки відбулося, проте цього не показали в ефірі.

Вас також можуть зацікавити новини: