Вікторія Варлей робила пластичні операції / instagram.com/viktoriavarley

Учасниця 12 сезону романтичного реаліті "Холостяк" Вікторія Варлей розповіла, до яких б'юті-послуг вдавалася, щоб поліпшити свою зовнішність.

В інста-сторіз дівчина зізналася, що робила безшовну нижню блефаропластику (операція на повіках) і часткове видалення грудок Біша (операція, спрямована на видалення скупчень жиру на щоках).

Також Варлей зазначила, що після закінчення проекту "Холостяк" вона зважилася збільшити губи. Крім того, раз на півроку вона звертається за допомогою до косметологів, щоб ті зробили їй біоревіталізацію і вкололи ботокс в проблемні ділянки.

Відео дня
Вікторія Варлей робила пластичні операції / instagram.com/viktoriavarley

А такий вигляд Вікторія Варлей має без макіяжу:

Вікторія Варлей без макіяжу / instagram.com/viktoriavarley

Вікторія Варлей - що про неї відомо

Вікторія Варлей - українська актриса, яка мріє підкорити Голлівуд. У першому випуску шоу "Холостяк" вона зізналася головному герою Алексу Топольському, що перебувала у стосунках зі своїм колегою Тарасом Цимбалюком.

Вони познайомилися під час зйомок серіалу "СуперКопи". Пара була разом три роки, однак їхні шляхи розійшлися. Зараз вони дружать.

"Дуже люблю Тараса як друга. Він неймовірна людина. Але вважаю, що ми з Тарасом і окремо дві яскраві особистості", - сказала раніше Варлей.

Вас також можуть зацікавити новини: