Минулого року Макконахі знімався в рекламі компанії на "Суперкубку" / фото instagram

Американська компанія Salesforce, яка цього року скоротила вже 8 тисяч співробітників, продовжує платити мільйони доларів відомому акторові Меттью МакКонахі. Зірка продовжує отримувати величезні суми, коли тисячі людей залишилися без роботи.

Як повідомляє Business Insider. компанія, яка займається "хмарним" програмним забезпеченням, платить МакКонахі 10 мільйонів доларів на рік. Актор виконує функції "творчого консультанта і телеведучого". 

Після того, як у січні Salesforce скоротила 8 тисяч співробітників, залишається неясним, чи буде вона припиняти виплати акторові. Відомо, що в минулому році МакКонахі знімався в рекламі компанії на "Суперкубку". Тоді актор одягнув костюм космонавта і отримав за це 5 мільйонів доларів. Директор Salesforce вважав, що це "невелика плата" за роботу МакКонахі.

Відео дня

Business Insider звернувся до компанії із запитом про те, чи отримує актор гроші після скорочення людей. Однак у Salesforce відмовилися спростовувати цю інформацію і просто відхилили запит.

"Контракт з Макконахі може бути пов'язаний з демонстративними зусиллями компанії щодо підвищення свого авторитету протягом багатьох років. Хоча більшість споживачів не мають прямого досвіду роботи з пакетом програмного забезпечення Salesforce, компанія стала впізнаваною, принаймні, в Силіконовій долині, завдяки маркетинговій стратегії, заснованій на гучних іменах", - додали у виданні.

Актор Меттью МакКонахі

Голлівудському акторові 53 роки. Він знімався у фільмах "Лінкольн для адвоката", "Супер Майк", "Далласький клуб покупців", "Інтерстеллар". 

У 2014 році МакКонахі отримав "Оскар", "Золотий глобус" і премію Гільдії кіноакторів в США. Стільки нагород йому принесла роль у фільмі "Далласький клуб покупців". 

Актор з 2006 року живе в шлюбі з бразильською моделлю Камілою Алвес. У пари троє дітей. У 2021 році МакКонахі говорив, що думає над висуненням на пост губернатора штату Техас. У 2022 році актор виступав у Білому домі. Він приєднався до брифінгу для промови про "здорові закони про зброю".  

Вас також можуть зацікавити новини: