Віктор Павлік і Катерина Реп'яхова відсвяткували четверту річницю шлюбу / Скріншот Instagram

Відомий український співак Віктор Павлік одружився з блогеркою та бізнесвумен Катериною Реп'яховою, яка молодша за нього на майже 30 років. Пара у шлюбі вже 4 роки, однак лише зараз вирішили влаштувати святкування.

Подружжя побралося ще у травні 2020 року, проте через певні події не змогли організувати весілля. Спочатку пандемія, а потім повномасштабне вторгнення не дозволяло їм цього зробити.

Проте місяць тому стало відомо, що у Павліка вроджена вада серця. Співак був на межі життя і смерті і йому зробили операцію. Після складного періоду Катерина вирішила більше не відкладати життя на потім. 

Віктор Павлік і Катерина Реп'яхова / Скріншот Instagram

Про церемонію виконавець нічого не знав. Кохана артиста вирішила влаштувати йому сюрприз. Реп'яхова попросила чоловіка одягнути костюм та приїхати за адресою, яку вона йому повідомила.

Там на нього чекала кохана, син Михайло та запрошені гості. Разом з весіллям пара святкувала ще й четверту річницю шлюбу.

Віктор Павлік та Катерина Репʼяхова / Скріншот Instagram

"Сукня висіла в шафі чотири роки! Уявіть. Я більше не хотіла чекати ні дня. Живемо тут і зараз, адже не знаємо, що з нами буде завтра", - поділилася блогерка.

Нагадаємо, раніше дружина Віктора Павліка зізналася, що коханий більше не хоче дітей та назвала причину.

Вас також можуть зацікавити новини: