Козловський заявив, що українські співаки не витримали б довго на фронті / Фото Скріншот Instagram

Співак Віталій Козловський розповів, що для багатьох було дивним рішення артиста про вступ до лав ЗСУ. Зірка переконаний, що більшість з творчих особистостей України не змогли б бути на війні. У них, за його словами, інший тип характеру та мислення:

Це дивина була для багатьох, що я опинився серед воїнів, серед військ. Мені здається, що ті люди творчості, яких я знаю, якби опинилися на моєму місці, якщо мені було дуже важко, то вони б там просто не змогли б бути.

Козловський вважає, що більшість українських артистів потрібні зараз в тилу і їхня діяльність принесе значно більше користі не на фронті. Співак додав, що регулярно проводить збори на необхідне обладнання для військових, і каже, що при можливості віддавав би останнє.

"Я зараз не хочу когось образити, але мені здається, що вони тут більш потрібні, ніж там. Вони там би заважали. Це я сьогодні, не маючи можливості, випрошую і мені так соромно за це. От якби були би в мене гроші, не було б в мене сьогодні сина, сім'ї, я б, напевно, залишився без трусів. Я б просто все, що в мене було, просто віддавав би. Тому що я розумію, що іноді те, на що я збираю, воно потрібно вже зараз. Навіть на вчора", – зазначив співак в інтерв'ю Раміні Есхакзай.

Нагадаємо, раніше Віталій Козловський поділився, як освідчився дружині.

Вас також можуть зацікавити новини: