Євген Іващенко / instagram.com/yevhenii.ivashchenko

Українки активно ведуть інформаційну боротьбу з росіянами на тлі війни в нашій країні, а також підтримують військових, які захищають Україну від окупантів.

Так, деякі з українських військових особливо запали в душу жінкам. Їх охрестили головними секс-символами, з якими не страшно переживати цей нелегкий час. Але головну перевагу серед дівчат отримав поліцейський Євген Іващенко

Євген Іващенко: що про нього відомо

Офіцер поліції України Євген Іващенко з першого дня вторгнення Росії в Україну відправився захищати нашу країну від окупантів, які прийшли не тільки знищувати нашу інфраструктуру, а й вбивати мирне населення.

Відео дня

У своїх соціальних мережах він закликає припинити кровопролиття в Україні, публікує патріотичні відео і чітко говорить про те, що Україна обов'язково переможе.

@yevhenii.ivashchenko

Нас не зламає війна 👊

♬ оригінальний звук-Світлана Леськова

Хочемо порадувати дівчат! Швидше за все, у Євгена немає другої половинки. На цю думку наштовхнуло одне з його відео, на якому він намагався визначити, на скільки готовий до одруження після війни. 

@yevhenii.ivashchenko

Тепер треба знайти наречену, є варіанти ?😄

♬ Love You So - The King Khan & BBQ Show

До слова, Іващенко також є фітнес-тренером, тому з таким чоловіком ще й не страшно вночі розділити сковорідку картопельки.

Євген Іващенко / instagram.com/yevhenii.ivashchenko

Євген Іващенко: що про нього говорять українки

Євген став настільки популярним в соціальній мережі TikTok, що його відео набирають більше мільйона переглядів. Звичайно, дівчата масово залишають коментарі.

"Які у вас добрі очі", "Наш герой", "Очі і посмішка, які вкрали всі жіночі серця", "Воїн з красивою посмішкою", "Який гарненький", "Найкрасивіший поліцейський", "Честь України", - пишуть шанувальниці.

Нагадаємо, раніше секс-символ Тураєв розповів про дівчину, війну в Україні та про помсту за вбивства друзів. 

Вас також можуть зацікавити новини: