Чоловікові Пугачовій явно пішла на користь життя не в Росії / фото instagram.com/alla_orfey

Гуморист Максим Галкін шокував фанатів своєю зовнішністю. Він анонсував нові концерти в Грузії, проте багатьох шанувальників зацікавило зовсім не це.

На новому відео, яке чоловік Алли Пугачової опублікував у своєму Instagram, він виглядає свіжим і молодшим. Галкін посміхався на камеру і дійсно здавалося, що він "скинув" 10 років.

Як відзначили в коментарях, чоловікові Пугачової явно пішло на користь життя не в Росії. Деякі засумнівалися в тому, що Галкін насправді помолодшав.

На думку коментаторів, гуморист міг використовувати спеціальні фільтри.Також вони написали:

  • "Максим ви прям помолодшали, напевно ізраїльський клімат так впливає",
  • "Я не зрозумів, Максим в минуле полетів або життя в Росії так старить?",
  • "Алла Борисівна помолодшала на очах, Максим Галкін виглядає як хлопчик. Це Ізраїль так лікує або Росія так калічить?",
  • "Може скоротити фільтри, вже навіть не онук своєї дружини. Як складно жити, не приймаючи себе",
  • "Максим, маєте вигляд на 25".

Максим Галкін - що чоловік Пугачової говорить про війну РФ проти України

Галкін став одним з перших артистів РФ, який висловився про повномасштабну війну проти України. Він виступив проти агресії Путіна, після чого виїхав до Ізраїлю. Зараз він зі своїми дітьми і дружиною не планують повертатися до Росії.

Восени 2022 року Галкіна в Росії визнали "іноагентом". Чоловік Пугачової зазначив, що буде вважати це нагородою, однак у влади РФ явно є проблеми важливіші, ніж він. Не так давно гуморист перейшов на українську мову і прокоментував свій зв'язок з артистами-путіністами. А на початку січня 2023 року Галкін на сцені в Дубаї крикнув "Героям слава!".

Вас також можуть зацікавити новини: