Фото інстаграм Alyona Alyona 

Українська реперка Alyona Alyona, яка нещодавно відреагувала на хейт на свою адресу від двох відомих блогерів Володимира Петрова та Сергія Іванова з "Ісландії ТВ", хоче їх покарати. Про це нещодавно жінка написала в своєму Instagram.

"Я хочу правосуддя. Прикро, що замість висновків, усвідомлення і щирого вибачення, ці дві людини продовжують ображати жінок", - написала реперка.

Скріншот посту реперки

Тому вона думає над тим, як краще завершити цю скандальну історію. 

Відео дня

"Зараз стою перед вибором: забути про них чи перевести все в юридичне поле, тобто суд. І я схиляюся до другого варіанту", - зазначила жінка. 

Під постом більшість підписників підтримали Альону та наголосили, що все має вирішуватися в рамках закону.

Скріншот коментарів 

До речі, журналістка Аліна Доротюк, яка теж постраждала від образливих слів чоловіків щодо своєї зовнішності, висловила подібні думки. Вона хоче провчити Іванова та Петрова. 

"Саме тому, що не хочу, аби такі Паші, Свєти, Васі дозволяли собі ображати моїх похресниць, моїх племінниць прекрасних,в моєму суб'єктивному розумінні, я сьогодні цілий день консультуюся з юристами та адвокатами, які спеціалізуються на захисті честі і гідності в Україні. Можливо, я буду подавати позов до суду. Я вважаю, що потрібно провчити один раз, щоб іншим було неповадно", - сказала Аліна.

Вона також додала, що Іванов та Петров вже встигли видалити шматок з образами зі свого відео. Дівчина припускає, що чоловіки можуть визнавати свою неправоту, але поки що вибачень вона так і не почула. 

Нагадаємо, нещодавно ведучий Олександр Педан відреагував на хейт щодо підтримки у суді Олександра Лієва. 

Вас також можуть зацікавити новини: