Олександр "Терен" Будько розповів про втрату кінцівок / фото інстаграм Олександра Будька

Український військовий та новий головний герой шоу "Холостяк" Олександр "Терен" Будько відверто розповів про те, як втратив ноги на війні.  

Виявилося, що він зазнав поранення 24 серпня 2022 року. Тоді це був дивний збіг обставин, адже раніше, за словами Олександра, нічого не прилітало у ті місця. Проте досі він не може забути про біль, який одразу охопив його тіло. 

"Прилетіло. Це був дуже скажений біль. Навіть не можу словами описати цей біль, якийсь пекельний, насправді. Я зрозумів, що все, це в мене однозначно немає ніг, бо так боліти може тільки тоді, коли реально їх нема. Тим паче мене засипало землею в окопі, і я думаю: "Точно вже без ніг", - сказав чоловік в інтерв'ю hromadske_talk. 

Після поранення Терен не міг ні про що думати, окрім зупинки болю. Тому декілька тижнів мужньо боровся з цим відчуттям та приймав знеболюючі. Згодом у нього почалися фантомні болі, про які він згадує так: 

"Ці фантомні болі десь 2 місяці просто розривали максимально, я вже думав, що поїду дахом, якщо чесно, бо це нереально терпіти. Знеболювальні просто не працювали. І ти лежиш, терпиш, не спиш, не їсиш, не ходиш. Тобі постійно роблять операції. Це була жесть".

Олександр "Терен" Будько / фото інстаграм Олександра Будька

Олександр додав, що коли біль почав менше проявлятися, він хотів повернутися на фронт до побратимів. Проте зрозумів, що тепер плани на життя потрібно змінювати. 

"Спочатку я дуже хотів повертатися на фронт. Думав: "От зараз два місяці, поставлю протези, повернуся і поїхали знову, воюю". Але коли пройшов певний процес відновлення і встановлення всіх півкуль мозку на місце, я зрозумів, що не буду вже у війську ефективним. І почав думати, що можу робити у цивільному житті і ким я себе тепер бачу", - зізнався чоловік. 

Нагадаємо, нещодавно стало відомо, що захисник Олександр "Терен" Будько буде шукати свою другу половинку на шоу "Холостяк". Старт нового 13 сезону запланований на осінь. 

Вас також можуть зацікавити новини: