Емеральд потрапила до лікарні, коли носила під серцем доньку / колаж УНІАН, фото instagram.com/emerald.evgeniya

14-го квітня українська снайперка Євгенія Емеральд, відома як "українська Жанна д'Арк", народила дівчинку. В інтерв’ю УНІАН вона зізналася, що був критичний момент, коли вона ледь не втратила їхню з екс-чоловіком, військовим Євгеном Стипанюком донечку.

"Я потрапила до лікарні. Через постійні знущання у мене відмовив шлунок. Він просто припинив перетравлювати їжу. Замість того, щоб підтримати мене, колишній чоловік сказав, що я меркантильна, і що йому така дружина не потрібна. У мене було враження, що він постійно шукав приводи для сварок. Тоді я була у дуже важкому стані, схудла на 10 кілограмів. Саме у той час я хотіла розлучитися. Але він знову з'явився і просив вибачення. Я знову дала йому шанс з надією, що після пологів щось зміниться. До того ж він постійно прикривався церквою. Те, що він прославляє москальську церкву і молиться перед сном, у мене взагалі ніяк не в'яжеться з тим, що я пережила у стосунках з цією людиною", – розповіла Емеральд. 

Жінка зізнається: у підготовці до пологів колишній чоловік не брав участі. "Все купляла я сама. Але після кожної сварки він намагався мене купити. Міг щось подарувати, дати гроші. Але потім він постійно мені дорікав цим", – каже снайперка.

Відео дня

Нагадаємо, торік у жовтні Євгенія Емеральд відіграла весілля з Євгеном Стипанюком. Святкування пара українських захисників влаштувало просто на передовій. У квітні у подружжя народилася донька Афіна. Та вже влітку з’явилися чутки про те, що пара розірвала стосунки. 

Цього місяця Емеральд офіційно підтвердила, що розлучається з чоловіком-військовим. Зрештою снайперка наважилася публічно заговорити про домашнє насильство з боку Стипанюка. Вона розповіла про погрози вбивством і опублікувала листування з екс-чоловіком.

Вас також можуть зацікавити новини: