Кіркоров розповів про відносини з Зеленським / instagram.com/fkirkorov

Російський артист Філіп Кіркоров раніше перебував у дружніх відносинах з президентом України Володимиром Зеленським. Але все змінилося, коли Зеленський прийшов до влади.

Про це повідомляє "Комсомольська правда".

За словами Кіркорова, коли Зеленський був ще актором, вони добре спілкувалися і навіть знімалися в одному фільмі. А зараз він не розуміє, чому Міністерство культури та інформаційної політики України внесло його до Переліку осіб, що становлять загрозу національній безпеці.

Відео дня

"Ми ж із Зеленським прекрасно спілкувалися, дружили. Знімалися разом у фільмі "Любов у великому місті". Я йому там потиличники давав. А потім раптом - "Кіркоров - ворог України". Всі біди через Кіркорова, завжди так було, є і буде", - сказав артист.

Читайте такожУ мережі показали відео з виснаженою МакЅим: важить 30 кілограмів та ледве ходить

Нагадаємо, нещодавно Філіпа Кіркорова помітили у компанії українського шоумена Володимира Остапчука та його дружини Христини. Вони разом вечеряли на одному з островів Греції. 

Вчинок українського артиста сильно обурив його шанувальників. Тому вони одразу ж кинулися за пошуком пояснень на сторінку до його дружини. Горняк виправдалася вельми лаконічно.

Вас також можуть зацікавити новини: