Гумористка зустрічається з британським іноземцем Рісом з 2021 року / скриншот

Українська актриса комедійного жанру Ірина Сопонару показала, як проводить час зі своїм нареченим-іноземцем. Зірка "Кварталу" гуляє з ним у Києві та не може приховати свого щастя.

Сопонору розмістила в Instagram ніжне фото з нареченим. На ньому вона обіймає коханого та з посмішкою дивиться йому в очі.

Для прогулянки з обранцем артистка обрала стильний "лук". Сопонару приміряла білий корсет, який відкрив плечі гумористки та підкреслив її стрункість. Також вона вдягла джинсові шорти із завищеною талією. Свій образ зірка доповнила ультрамодними босоніжками з гострим носом та бантиками. Окрім цього, Сопонару взяла із собою яскраву рожеву сумочку - тренд цього сезону.

Відео дня
Зірка "Кварталу" Сопонару зачарувала ніжним фото з нареченим-іноземцем / фото instagram гумористки

Наречений артистки обрав максимально стриманий "аутфіт". Іноземець гуляв з коханою у чорних шортах, сірій футболці та білосніжних кросівках. Також він приміряв стильні сонцезахисні окуляри.

У коментарях фани пишуть, що Сопонару замилувала їх своїми ніжними обіймами з нареченим. Користувачі бажають парі щастя. Також вони залишили такі коментарі:

  • "Суперові"
  • "Які котики"
  • "Вау, радію за вас".

Ірина Сопонару виходить заміж - що відомо

Гумористка зустрічається з британським іноземцем Рісом з 2021 року. Обранець Сопонару мешкає в Україні. На початку повномасштабної війни, яку проти нашої країни розв'язала Росія, артистка та її бойфренд почали жити разом.

У травні 2023 року Сопонару поділилася радісною новиною. Коханий їй освідчився та подарував дуже красиву обручку. 

Вас також можуть зацікавити новини: