Дакота Джонсон / фото instagram.com/dakota.johnson

Акторка Дакота Джонсон, найбільш відома за ролями у фільмах "П'ятдесят відтінків сірого" та "Суспірія", звинуватила в домаганнях покійного режисера Альфреда Хічкока.

Про це Джонсон заявила у подкасті Awards Chatter від The Hollywood Reporter.

Акторка розповіла, що режисер зруйнував кар'єру її бабусі – голлівудської зірки Тіппі Хедрен.

Відео дня

"Альфред Хічкок зруйнував її кар'єру, тому що вона не хотіла спати з ним. Він тероризував її. При цьому його жодного разу не притягнули до відповідальності. Про це непросто говорити, адже це моя бабуся", – зазначила вона.

Читайте також"Битва виграна": обвинувачений у секс-домаганнях Талашко звільнився з університетуНа думку акторки, знаменитий режисер зловживав своєю владою, і це "абсолютно неприйнятно": "Не можна використовувати свою силу проти тих, хто слабший".

Нагадаємо, американського актора і письменника Кірка Дугласа, який помер у 2020 році у віці 103 років, звинуватили в зґвалтуванні актриси Наталі Вуд.

Альфред Хічкок: що про нього відомо

Британський і американський кінорежисер, продюсер, сценарист. До 1939 року працював у Великій Британії, потім - у США.

У 1979 році він отримав почесну нагороду Американського інституту кіно, а королева Єлизавета II посвятила його у лицарі.

Хічкок помер 29 квітня 1980 року від ниркової недостатності в Лос-Анджелесі.

Його творчість насамперед була пов'язана з жанром "трилер" (від англ. thrill - "трепет") та з поняттям "саспенс" (від англ. suspense - "напруга"). 

Вас також можуть зацікавити новини