Зірка "Школи" Анна Трінчер знову збільшила губи / Фото - instagram.com

Українська співачка і актриса, яка прославилася завдяки серіалу "Школа", показала результати нового перетворення. Цього разу знаменитість наважилася на збільшення губ. Це вже не перша така процедура в її житті.

У Instagram-блозі Анна показала результати свого перетворення, а також показала знімок до. Вона зізналася, що хотіла зробити губи ще більше, але косметолог заборонила робити це.

"Вона мені не дозволяє робити більше. Це терпимо", - сказала Трінчер. 

Відео дня
Зірка "Школи" Анна Трінчер знову збільшила губи / скріншот

Зазначимо, що у 2022 році Анна зважилася на мамопластику. Як зізналася зірка в одному з інтерв'ю, вона завжди комплексувала з приводу маленьких грудей.

Рідні переконували, що бюст ще виросте, проте цього не сталося. Після збільшення грудей Трінчер почала відчувати себе більш впевнено на сцені, і, звичайно, стала більш відверто одягатися, все частіше демонструючи підписникам свій бюст.

Нагадаємо, нещодавно навколо імені Анни розгорівся скандал. Трінчер звинуватили в шахрайстві - якась дівчина розповіла, що нібито намагалася влаштуватися до зірки на позицію контент-менеджера, але та її "кинула". Детальніше читайте в матеріалі.

Вас також можуть зацікавити новини: