Свій образ вона доповнила капелюхом, пальто та прикрасами / скриншот

Українська актриса Анна Саліванчук потішила фанів новими фото. На них зірка "Сватів" ледь вмістила пишний бюст у спокусливий топ.

Саліванчук приміряла джинси з високою талією, які підкреслили її стрункі форми. Також вона обрала білосніжний топ з акцентом на декольте. Свій образ вона доповнила капелюхом, пальто та прикрасами.

Актриса зробила яскравий макіяж та підкреслила губи червоною помадою. В описі до "гарячих" фото актриса розповіла, на що вона ніколи не піде заради популярності та охоплень у соцмережах.

Відео дня
Зірка "Сватів" ледь вмістила пишний бюст у спокусливий топ / скриншот

Зірка "Сватів" стверджує, що вона ніколи не буде тримати інтригу, брехати, вигадувати щось, чого насправді не існує. Також актриса не хоче наслідувати блогерів, які навмисно знімають незрозумілі та дуже короткі відео, які змушують користувачів передивлятися їх по декілька разів.

Нові фото Саліванчук / скриншот

"Я завжди говорю правду, не хочу вигадувати - бо я живу, показую у блозі і сльози і сміх, а коли на душі зовсім погано, я просто роблю паузу. Бо я з вами чесна, раджу тільки те, чим я дійсно користуюсь і що подобається, розповідаю і показую реальні події свого життя, бо я така, як я є, і хочу завжди бути собою", - написала Саліванчук.

Реакція коментаторів

Фанати прийшли у захват від нових фото Саліванчук. Вони написали багато компліментів:

  • "Ти неймовірна! Залишайся такою, яка ти є. Красуня"
  • "Яка ти гарна в цій фотосесії, не передати словами"
  • "Аню, ти неймовірна!".

Нагадаємо, раніше стало відомо, що Саліванчук перенесла важку операцію після падіння зі сходів.

Вас також можуть зацікавити новини: