Олена Зеленська поєднала вишиванку з чорними штанами / Скріншот Telegram

Перша леді України Олена Зеленська приїхала із робочим візитом до Сербії. Головною метою поїздки є конференція про ментальне здоров’я. Дружина президента мала приголомшливий вигляд в одязі з українською символікою.

В рамках візиту Олена Зеленська зустрілася з дружиною президента Сербії Олександра Вучича – Тамарою Вучич. Вони відкрили поличку з українськими книгами у бібліотеці Белграда. ЇЇ метою є популяризація та ширше знайомство іноземців з українською літературою та історією.

Олена Зеленська / Скріншот Telegram

Також Зеленська разом з українською делегацією відкрили український аудіогід у Белградській фортеці. Він став 84 серед світових пам'яток, які мають українські аудіогіди.

Відео дня

"Рада, що тепер і це стародавнє місце з героїчною історією зможе розповісти про себе українською, зокрема про можливість і неминучість відновлення після руйнувань. І про те, що на всіх місцях битв колись виростуть прекрасні парки — для втіхи й пам’яті своїх вільних народів", – вказала перші леді.

Олена Зеленська / Скріншот Telegram

У Белграді Зеленська мала неймовірний вигляд. Вона обрала білу вишиванку від українського бренду. Сорочка вишита білими нитками. Ця модель була представлена спеціально до Дня вишиванки.

Мінімалістичну сорочку з українською символікою перша леді доповнила класичними чорними штанами. Її образ був досить строгим, але ніжний ланцюжок з перлин додав родзинку. Олена, як завжди, мала мінімалістичний макіяж, а її волосся було зібраним у пучок.

Нагадаємо, раніше Олена Зеленська здивувала новим стильним образом на зустрічі з герцогинею Единбурзькою.

Вас також можуть зацікавити новини: