У чому зустрічати Новий рік / ru.depositphotos.com

Український стиліст Андрій Попов розповів, що одягнути на святкування Нового 2023 року, щоб виглядати актуально і яскраво. Звичайно, в першу чергу потрібно "одягнути" посмішку на обличчя, попри все, що відбувається в країні.

А якщо ви хочете убити всіх наповал, то придивіться до трендових речей актуальних відтінків, таких як "рідке" срібло і золото.

"Щоб було тепло, одягайте трикотажні речі хорошої якості. Також круто виглядатимуть речі з сітки. Вони, звичайно, не дуже практичні, адже не зберігають тепло, але виглядають дуже стильно. І зверніть увагу на хустки. Вона може бути великою, як плед, а може бути тоненькою і маленькою, як чоловіча краватка. У будь-якому випадку це буде дуже актуально", - сказав Попов.

Відео дня
колаж з фото
колаж з фото

Також можна звернути увагу на неонові кольори, такі як зелений або жовтий. За його словами, неонові речі були дуже популярними в минулому році, в цьому вони модифікуються.

"Наприклад, Balenciaga випустила пуховик, який вбирає світло вдень, а вночі починає світитися. Це дійсно дуже цікава і екологічна задумка. Щоб вас було видно навіть в темряві, вибирайте яскраво-зелений колір, жовтий. Візьміть світловідбиваючі елементи, які можна одягнути на руку, ногу або сумку", - додав стиліст.

Нагадаємо, які пуховики в моді 2022-2023.

Вас також можуть зацікавити новини: