На Різдво в Україні буде хмарно / фото Марина Григоренко

Відомий синоптик Наталка Діденко дала свіжий прогноз погоди в Україні. Так, 23 і 24 грудня очікується невелике похолодання, яке вже почалось по всій території країни, крім сходу та півдня.

"Завтра, у суботу, та на Святвечір і Різдво, переважатиме волога погода - або з опадами, або просто хмарно. Вітер буде західних напрямків, рвучкий, часом до сильного. Температура повітря - невеликі "мінуси" чи близько нуля і вночі, і вдень", повідомила Діденко.

За її словами, вдень 25-го грудня, якраз на Різдво, потепліє до +3+9 градусів. При цьому у Києві найближчими днями часом мокрий сніг з переходом 25-го грудня у дощ.

Відео дня

"Температура повітря знизиться, на Різдво у денні години підвищиться. Наступний тиждень, аж до Нового року, буде в Україні теплим, весняним, та без істотних опадів", - підсумувала синоптик.

Погода в Україні

Як раніше повідомляв УНІАН, 20 грудня у Києві зафіксували новий температурний рекорд.

Кандидат географічних наук Ігор Кібальчич вважає, що до кінця року погода в Україні буде примхливою та нестабільною. Очікуються коливання температури, невеликі опади й дефіцит снігового покриву. При цьому 22 грудня буде останнім теплим днем перед похолоданням.

Вас також можуть зацікавити новини: