Весна відзначається нестабільною погодою / фото Mariya / Pixabay

Погода на початку весни відзначається нестабільним характером, тож у найближчі два тижні очікуються постійні температурні коливання. Про це розповіла синоптик Наталка Діденко

Так, понеділок по всій Україні буде з помірною та високою температурою повітря: протягом дня +7…+11 градусів, на заході +10…+15 градусів.

Дощі завтра пройдуть у західних областях - окрім Тернопільської та Хмельницької, а на решті території України все ще переважатиме суха погода.

Відео дня

У Києві 4-го березня буде сухо та помірно тепло - близько +7 градусів.

"Надалі, в період з 6 по 9 березня - похолодання, потім потепліє, потім, з 12 по 15 березня знову очікується похолодання, а далі все одно весна візьме своє, почне повсюди теплішати", - розповідає синоптик, зазначаючи, що в цей період можна буде очікувати і морозу, і мокрого снігу, тож не варто далеко ховати теплий одяг.

Температурний прогноз по Києву на два тижні / фото Наталка Діденко

Погода в березні - прогноз

За прогнозами Укргідрометцентру, погода у березні 2024 буде теплішою, ніж зазвичай, а кількість опадів очікується у межах норми. 

Середня місячна температура повітря передбачається 1-7° тепла, що на 1-2° вище за норму. Місячна кількість опадів очікується 30-60 мм, в Карпатах місцями 71-107 мм, що в межах норми.

Вас також можуть зацікавити новини: