Невеликі дощі 3 березня пройдуть на заході України / фото Benjamin Balazs, Pixabay

У неділю, 3 березня, погода в Україні трохи зміниться. Температура в багатьох областях трохи знизиться, особливо це буде помітно на заході країни. Хмарність стане більшою, місцями на заході пройдуть невеликі дощі. Про це повідомляє Погода УНІАН.

На заході України сьогодні температура знизиться до +8°...+10°, тільки на Закарпатті повітря прогріється до приємних +16°. Очікується переважно хмарна погода, місцями з проясненнями. Також місцями пройдуть невеликі дощі.

Зниження температури відбудеться і на півночі України, де стовпчики термометрів покажуть +5°...+7°, а в Сумській області очікується близько +3°. День буде переважно похмурий, місцями з проясненнями, але без опадів.

Відео дня

На жителів сходу України чекає похмура погода. Тут температура буде в межах +4°...+6°, без опадів.

У центральній частині України очікуються температурні контрасти. У Полтавській і Черкаській областях буде близько +3°, у Дніпропетровській і Кіровоградській - близько +5°, а у Вінницькій області термометри піднімуться до +11°.

На півдні України сьогодні буде хмарно з проясненнями. Без опадів. Температура тут знизиться до +7°...+10°.

3 березня температура по Україні трохи знизиться / фото УНІАН

Прикмети погоди 3 березня

З цього дня можна починати рибальський сезон - добре починає клювати окунь. Якщо ввечері маленькі зірки видно не надто яскраво або вони мерехтять, значить, бути вітру.

Вас також можуть зацікавити новини: