Олександр Данилюк / REUTERS

На засіданні Кабінету міністрів між міністром фінансів Олександром Данилюком і прем'єр-міністром Володимиром Гройсманом сталася перепалка.

Так, під час засідання Данилюк у досить ультимативній формі зажадав призначити собі п'ятого заступника, подання на якого подано давно, передає LB.ua.

Читайте такожЖурналіст про перепалку Симоненка з колишнім нардепом-втікачем в ефірі росТБ: купка зрадників гризеться (відео)

Відео дня

Гройсман не в менш жорсткій манері відповів, що не буде цього робити. У відповідь на що Данилюк сказав, що нехай у такому випадку на нього самого готують подання на відставку.

За словами джерел видання, зі слів Гройсмана можна було зрозуміло, що саме так він і вчинить - поставить перед парламентом питання про звільнення Данилюка.

"Якщо хочуть, хай звільняють. Сам я у відставку не піду - не такий я чоловік", - заявив Данилюк у коментарі LB.ua, де-факто підтвердивши перепалку з прем'єр-міністром.

"І все-таки я наполягаю на тому, щоб Мінфін був повністю укомплектований і працював згідно із законодавством", - резюмував міністр.

Як повідомляв УНІАН, у лютому в Раді був зареєстрований проект постанови про звільнення міністра фінансів Данилюка.