Кадиров пригрозив українському депутату "дзвінким ляпасом" / instagram kadyrov_95

Лідер Чечні Рамзан Кадиров пригрозив депутату Верховної Ради України Бориславу Березі «дзвінким ляпасом», якщо той не вибачиться перед російською ведучою-пропагандисткою Ольгою Скабєєвою, яку він нібито штовхнув у кулуарах Парламентської асамблеї Ради Європи.

Кадиров відреагував на інцидент в Telegram-каналі kadyrov_95.

Читайте такожКремлівський пропагандист Кисельов зібрався провести реп-фестиваль на нудистському пляжі в Криму

Відео дня

«Український депутат і член делегації в ПАРЄ Борислав Береза штовхнув і образив у стінах міжнародної організації тендітну російську дівчину, журналістку Ольгу Скабєєву... Березі слід дуже чітко засвоїти, якщо він належним чином не вибачиться перед Ольгою Скабєєвою, обов'язково знайдеться справжній чоловік, який будь-де його дістане і з розмаху вліпить дзвінкого ляпасу!» - написав лідер Чечні.

На думку Кадирова, якщо подібний інцидент стався б проти української журналістки в Чечні чи іншому регіоні Росії, то про це «гудів би весь західний світ».

«В один голос бемкали б про права людини. А тепер, коли в ПАРЄ застосували силу до російської дівчини і журналістки, мовчать, ніби в рот води набрали», - зазначив лідер Чечні.

Як повідомляв УНІАН, після розгляду Парламентською асамблеєю Ради Європи резолюції про загострення в Азово-Керченській акваторії у Палаці Європи відбулося кілька інцидентів між українськими депутатами і Скабєєвою. Зокрема, за участю першого віце-спікера Ірини Геращенко, коли вона розповідала про українських в'язнів в РФ і про полонених росіян, долею яких Росія не цікавиться. Після нетривалої штовханини депутати відтіснили Скабєєву від Геращенко. Коли остання зайшла в зал, конфлікти між представницею російського ТБ та іншими депутатами продовжилися.