Богдан склав президенту компанію / Фото: Facebook

Президент України Володимир Зеленський перебуває сьогодні, 27 липня, на відпочинку в Одесі.

Світлину одного з пляжів опубліковано на його сторінці в Facebook.

«Ми. Скрізь охорона, бойові водолази, спецконтроль проходження в море, на пляж - через рамки)))) а на задньому фоні видно, як загоряють розвідники», - підписав світлину Зеленський.

Відео дня

Читайте такожСкандал з КОРДом у Дніпрі: Зеленський вимагає звільнити голову Нацполіції області Глуховерю

Він побажав усім українцям хороших вихідних.

Як повідомляв УНІАН, напередодні, 26 липня президент Зеленський несподівано прибув до Одеси рейсом авіакомпанії МАУ економ-класом.

Про мету візиту глави держави не повідомлялося. Про неї нічого не змогли сказати, в тому числі в Одеській обласній державній адміністрації.

Тим часом, Зеленський відправився на Морський вокзал Одеського порту, де в літньому театрі проходило шоу «Ліга Сміху. Кубок чемпіонів».

Крім того, 25 липня в Одесу прибув літак АН-148 президентського авіазагону. Пасажирами авіалайнера класу VIP була охорона і обслуговуючий персонал «першої особи». Дружина глави держави Олена Зеленська теж перебуває в Одесі.

За даними видання "Думская", вона відпочивала в пляжному комплексі «Табу» на пляжі «Дельфін», і нібито для простих людей ліве крило пляжу було закрито, а охорона складалася з кількох кордонів поліції і спецслужб. Також заради безпеки дружини президента, за даними очевидців, дно на пляжі перевіряли водолази.