Володимир Путін / REUTERS

Формат зустрічі президента РФ Володимира Путіна і президента України Володимира Зеленського стане відомий ближче до дати саміту «нормандської четвірки» (Україна, Росія, Німеччина, Франція).

Читайте такожЗеркаль: Зеленський хоче миру з РФ і демонструватиме це на "нормандській" зустрічіПро це заявив у неділю прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков в програмі «Москва. Кремль. Путін» на телеканалі «Росія-1», повідомляє «ТАСС».

«Так чи інакше Путін і Зеленський поспілкуються. У випадку Путіна і Зеленського це набагато важливіше, ніж антураж зустрічі. Яким буде антураж, який буде формат, напевно, про це буде досягнуто домовленості вже ближче до самої зустрічі», - сказав він.

Відео дня

Пєсков також зазначив, що зустріч може посприяти знаходженню «розв'язок» у ключових проблемних питаннях. «Можна припустити, що це буде зустріч не заради того, щоб все завести в глухий кут, а щоб дійсно спробувати знайти якісь розв'язки», - додав він.

Як повідомляв УНІАН, зустріч лідерів України, Німеччини, Франції та РФ запланована на 9 грудня в Парижі.

Раніше Пєсков заявив, що Зеленський і Путін під час зустрічі можуть обговорити проблемні аспекти газових переговорів двох країн.