Партія регіонів готова піти на дострокові парламентські вибори, якщо не вдасться домовитись про створення нової коаліції.

Як передає кореспондент УНІАН, про це лідер Партії регіонів Віктор ЯНУКОВИЧ заявив учора в Луганську.

Він відзначив, що будь-які варіанти коаліції є незручним, тому, якщо не вдасться досягти домовленостей, Партія регіонів готова піти на дострокові вибори і добиватися перемоги.

Відео дня

«Жодній силі з «помаранчевої» команди вірити не можна», - вважає В.ЯНУКОВИЧ.

При цьому він попросив жителів Луганської області взяти активну участь у виборах і проголосувати за Партію регіонів.

«Ми просимо вас, луганці, піти на наступні вибори. Нам не вдалося минулого разу перемогти через те, що на південному Сході України була низька явка на виборах», - сказав В.ЯНУКОВИЧ. Він відзначив, що конкурентів «закидати шапками» не вийде, потрібно голосувати спільно. «Без ваших голосів» свою політику втілювати не зможемо», - додав В.ЯНУКОВИЧ.

Він також відзначив, що коаліція демократичних сил була приречена. «Ще під час створення так званої демократичної коаліції наприкінці 2007 року ми були готові до її розвалу, а, отже, – й до нових виборів», - заявив В.ЯНУКОВИЧ.

«Помаранчева влада», яка обмежувала ваші права, розвалилася остаточно. І більше обманювати людей не вийде!», - сказав лідер Партії регіонів. За його словами, «помаранчева влада» загрожує миру, добросусідським відносинам з Росією.

На думку В.ЯНУКОВИЧА, «доки «помаранчеві» не підуть, країна не житиме спокійно».

Він відзначив, що на Луганщині дуже багато невирішених проблем, і пожалів, що Партії регіонів свого часу не дали працювати, аби вирішити всі гострі питання.

«Ми говорили їм про необхідність об`єднатися, щоб працювати. Але очиститися від іржі їм не вдалося. Тому коаліція розпалася», – сказав В.ЯНУКОВИЧ.