За два робочих дні на спеціальний рахунок для реєстрації Анатолія ГРИЦЕНКА кандидатом на пост Президента України надійшло вже понад 55 тисяч гривень.

Як зазначає лідер «Громадянської позиції», голова парламентського Комітету з питань нацбезпеки і оборони А.ГРИЦЕНКО у публікації на персональному сайті, люди переказують різні суми – від 20 до 10000 гривень. Політик переконаний, що такими темпами встигне зібрати необхідну для застави суму вчасно. «Дехто сумнівається, чи ми зможемо зібрати необхідну суму, чи встигнемо? Не сумнівайтеся – і зможемо, і встигнемо, – запевняє він. – Я в цьому переконаний, бо вірю, що ми робимо корисну справу, правильну і чесну».

А.ГРИЦЕНКО вкотре наголосив, що не звертався і не звертатиметься по підтримку до олігархів.

Відео дня

«Не тому, що я проти великого бізнесу, – пояснив він свою позицію, – а тому, що не хочу на посту президента обслуговувати інтереси кількох сімей. Не хочу, щоб уся країна, 46 мільйонів людей жили за їхніми правилами, за якими я і такі, як я – непрохідні”. “За їхніми правилами, – вважає А.ГРИЦЕНКО, – весь наш народ – непрохідний. Йому дають хабарі-обіцянки під час виборів, щоб потім п’ять років обкрадати й вимагати хабарі на кожному кроці”.

Якщо хочемо жити в європейській державі, то нам, за словами політика, “треба змінити, зламати їхні правила”. “Народ має стати у своїй країні прохідним. І не політики купуватимуть народ на виборах, а народ – найматиме собі керівників, робитиме прохідними тих, кого вважає кращим, достойним і ефективним», – зазначив голова «Громадянської позиції» у своїй публікації.

А.ГРИЦЕНКО також заявив, що, зібравши 2,5 мільйони гривень, необхідних для реєстрації кандидата в Президенти, і навіть більше, “люди покажуть, що вони – не населення, а громадяни”. «Ми покажемо, хто і з якими якостями буде прохідним у нашій з вами країні», – зазначив він.