Віктор Янукович

У м. Таврійськ (територія Каховської міськради, Херсонська область) сьогодні, 22 лютого, журналісти каховських видань не змогли потрапити на територію агропідприємства «Green Team», де був розташований один із майданчиків для прямого включення в рамках телепроекту «Діалог з країною» за участю Президента України Віктора Януковича.

Як повідомляє газета «Каховские новости», представник ТОВ «Green Team» на пустив журналістів цього видання на знімальний майданчик, «аргументувавши заборону тим, що у працівників газети немає якогось «листа» і вони перебувають на території приватного підприємства». На питання журналістів, які саме листи потрібні, їм не повідомили. Охороні підприємства було суворо наказано не пропускати місцеві ЗМІ на територію, пише видання.

На тему: У журналістів, які проривалися на діалог з Януковичем, вимагали меддовідки

Відео дня

Згідно з повідомленням, у конфліктну ситуацію втрутилися представники Херсонської обласної державної адміністрації, які повідомили журналістам, що їх не допускають всередину для висвітлення заходу, оскільки цей захід «не для журналістів, а для людей».

Проте, коли журналіст газети спробував пройти через пост охорони підприємства не як журналіст, а як простий громадянин, це також не дало результату, пишуть «Каховские новости».

Видання також відзначає, що в Каховці місцева влада нічого не повідомляла щодо планів участі місцевих жителів у телемості з Президентом із майданчика ТОВ «Green Team». Не було повідомлень ні в пресі, ні на заходах виконкому. «Каховские новости» дізналися про це з неофіційних джерел. При цьому, мер міста О.Карасевич і його заступник П.Пуляєв були на знімальному майданчику задовго до початку прямого ефіру.

ТОВ «Green Team» займається купівлею, зберіганням і продажем овочів.