Тимошенко не може сидіти за надуманими обвинуваченнями, вважає Луценко

Про це він заявив у прямому ефірі телеканалу ТВі.
"Я вважаю, що наша влада зробила такий крок як прецедент, і немає жодних аргументів, чому такий крок можна зробити до Луценка, і неможна - до Тимошенко. Я не знаю, як можна достукатися до серця чи до розуму нашої влади, але цей крок вона повинна зробити, бо Тимошенко не може сидіти за надуманими обвинуваченнями", - сказав Ю.Луценко.

На тему: Луценко вважає, що постійним блокуванням можна «угробити парламент»

Говорячи про своє звільнення із в’язниці, він зазначив, що воно було для нього "очікуваним, але несподіваним". За словами Ю.Луценка, він більше був налаштований чекати виходу з-під варти наприкінці року по умовно-достроковому звільненню, як особа, що відбула більшу частину покарання. Водночас екс-міністр зазначив, що усвідомив про те, що опинився на волі лише сьогодні, коли прокинувся вранці вдома.

Відео дня

"Передати це словами - дуже важко, бо воля і бути вдома із своїми - це дуже важливо. Пісок часу тече швидко ...", - зазначив Ю.Луценко. "Тюрма дається легше тим, кому є щось згадати, і я вів постійні дискусії з собою... Я сам оптиміст, але і на мене інколи нападала хандра", - зізнався екс-міністр.