ЦВК виніс нове рішення щодо проміжних виборів на Прикарпатті / УНІАН

Центрвиборчком замінив ще двох членів окружної виборчої комісії №87 на Івано-Франківщині, яка встановлює підсумки голосування на проміжних виборах народного депутата.

Читайте також"Слуги народу" влаштували "допит" членам ОВК на Прикарпатті

Як повідомляє прес-служба ЦВК, відповідне рішення члени комісії ухвалили сьогодні на засіданні.

Відео дня

"Комісія розглянула подання "Партії зелених України" та партії "Патріот" про заміну членів ОВК округу №87 та внесла зміни до складу окружної виборчої комісії", - йдеться в повідомленні.

Уточнюється, що ЦВК замінила двох членів цієї ОВК.

Довибори на Прикарпатті: що відбувається

  • 28 березня в одномандатному виборчому окрузі №87 (Івано-Франківська область) відбулися проміжні вибори народних депутатів України.
  • За перемогу в окрузі змагаються представник партії "Слуга народу", стронгмен Василь Вірастюк, "свободівець" Руслан Кошулинський і висуванець парті "За майбутнє" Олександр Шевченко. І переможець досі невідомий.
  • Станом на 31 березня ОВК опрацювала лише 67,54% протоколів дільничних комісій. Результати виборів мають бути встановлені не пізніше 12 квітня.
  • Раніше у ЦВК заявили, що діяльність ОВК фактично заблокована вже другу добу, зокрема, через відсутність кворуму. 30 березня ЦВК замінила чотирьох членів цієї комісії, серед яких і голову ОВК, а сьогодні знову замінила голову та одного із членів.