Ткаченко назвав трьох нардепів, які хочуть боротися за крісло мера Києва / фото УНІАН

У праймеріз партії «Слуга народу» для висунення у кандидати на посаду міського голови Києва братимуть участь нардепи Микола Тищенко, Олександр Дубінський та Олександр Качура.

Читайте такожНовопризначений міністр культури розповів про зустріч із Зеленським (відео)

Про це в інтерв'ю «Лівому берегу» повідомив новопризначений міністр культури та інформаційної політики Олександр Ткаченко.

Відео дня

«Вже три людини зголосилися (взяти участь у праймеріз – ред.) – Тищенко, Дубінський і Качура. Мені здається, це має бути той, хто зможе перемогти діючого мера і сприяти тому, щоб фракція «Слуги народу» в Київраді була найбільшою і найвпливовішою», – сказав Ткаченко.

Як повідомляв УНІАН, раніше президент України Володимир Зеленський заявив, що праймеріз серед потенційних кандидатів на посаду міського голови Києва від партії "Слуга народу" відбудеться у два етапи.

"Мером (кандидатом в мери - УНІАН) від партії "Слуга народу" буде одна людина. Вони (члени партії - УНІАН) захотіли праймеріз, і це нормально. Будуть внутрішні праймеріз у партії "Слуга народу", куди увійдуть, і це правда, не тільки люди зі "Слуги народу", – сказав президент.