Експерти включили в антирейтинг і Xiaomi Redmi Note 5 \ фото mi.com

Смартфон Xiaomi володіє найвищим рівнем випромінювання з усіх, представлених на ринку.

Читайте такожСтало відомо, коли Apple випустить перший iPhone з підтримкою 5G

До такого висновку дійшли експерти, дослідження яких опублікувала компанія Statista у своєму "Твіттері". До антирейтингу потрапили відразу чотири моделі китайської компанії. Перше місце дісталося смартфону Xiaomi Mi A1, на третьому місці опинився Xiaomi Mi Max 3, на шостому розташувався Xiaomi Mi Mix 3, нарешті, 15-е, передостаннє місце зайняв телефон Xiaomi Redmi Note 5.

Відео дня
При складанні рейтингів аналітики використовували дані на грудень 2018 року \ @StatistaCharts

Також аналітики включили в список два смартфони компанії Apple - IPhone 7 і IPhone 8. Вони знаходяться на 9-му і 14-му місцях відповідно.

Також в Твіттер-акаунті Statista представлений рейтинг смартфонів з найнижчим рівнем випромінювання. У ньому лідируючу позицію займає Samsung Galaxy Note 8.

Більш того, телефони цієї марки зайняли відразу половину списку з 16 позицій. Так, на четвертій, п'ятій і шостій сходинці опинилися Samsung Galaxy А8, Samsung Galaxy S8+ і Samsung Galaxy 7S edge відповідно. Флагман компанії Samsung Galaxy S9 опинився на дев'ятому місці, Samsung Galaxy J6+ - на 12-му, Samsung Galaxy J4+ - на 14-му, передостаннє місце дісталося Samsung Galaxy S8.

Також представлений рейтинг смартфонів з найнижчим рівнем випромінювання \ @StatistaCharts

При складанні рейтингів аналітики використовували дані на грудень 2018 року, надані Федеральним агентством радіаційного захисту Німеччині. У дослідженні брали участь такі марки, як Apple, Blackberry, Google, HTC, Huawei, Samsung, LG, Motorola, OnePlus, Sony, Xiaomi і ZTE.